Arkiv

Arkiv för ‘ArenaNet’ kategorin

Beta-helg nummer två närmar sig

Skriven 28 Aug, 2015 av Inga kommentarer

lfdhgfdg

Beta-helg nummer två närmar sig och kommer att hållas fredag, den 4 september och vara igång fram till 6 september.

Likt tidigare så kommer alla som förköpt den nya expansionen kunna delta. Har ni ej förköpt den nya expansionen kan ni göra det i vår butik till höger. I betan får man tillgång till att skapa en karaktär som redan nått nivå 80 med full utrustning.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/the-second-beta-weekend-event-begins-september-4/

Tre nya elit specialiseringar

Skriven 27 Aug, 2015 av Inga kommentarer

thief

Tre nya elit specialiseringar har presenterats. Herald, Berserker och Daredevil. Herald tillhör den nya klassen Revenant, Berserker är en elit specialisering för klassen Warrior och Daredevil för klassen Thief.

Vill ni läsa mer om dessa specialiseringar så hittar ni dem på Guild Wars 2-officiella hemsida nedan;

Herald: https://www.guildwars2.com/en/news/meet-the-herald-revenants-elite-specialization
Berserker: https://www.guildwars2.com/en/news/meet-the-berserker-warriors-elite-specialization
Daredevil: https://www.guildwars2.com/en/news/meet-the-daredevil-thiefs-elite-specialization

Första beta-helgen startar den 7 augusti

Skriven 4 Aug, 2015 av Inga kommentarer

Stronghold

På grund av semestertider har det varit en viss inaktivitet från vår sida med nyheter och uppdateringar. Semestern börjar ta slut och det är dags att ta nya tag. För er som har missat det meddelade man förra veckan på Guild Wars 2-officiella hemsida att den första beta helgen för Heart of Thorns kommer att anordnas nu i helgen med start från och med den 7 augusti.

Alla som har förköpt den nya expansionen kommer att kunna delta. Har ni ej förköpt kan ni göra det här eller i vår butik till höger.

Vid inloggning den 7 augusti kommer en knapp vara synlig vid “val av karaktär” menyn. Klickar man på den får man möjlighet att skapa en karaktär som redan nått nivå 80 med full utrustning.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/the-first-beta-weekend-event-begins-august-7/

Prova på den nya klassen Revenant

Skriven 8 Jul, 2015 av 2 comments

testbeta

ArenaNet tillkännagav att i helgen kommer det vara möjligt att provspela den nya klassen Revenant för alla som har förköpt Guild Wars 2: Heart of Thorns. Du kommer kunna spela den nya klassen i World vs. World, PvE eller PvP. Man meddelar även att man öppnar upp spelläget Stronghold för test. Stronghold kräver inget förköp för att spelas.

ArenaNet säger även att riktiga beta helger närmar sig där man kommer kunna testa på större komponenter i den kommande expansionen.

Förköp Guild Wars 2: Heart of Thorns här.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/announcing-the-guild-wars-2-revenant-and-stronghold-test-weekend/

Guild Wars 2 har fått en större uppdatering

Skriven 24 Jun, 2015 av Inga kommentarer

lionsarch

Igår den 23 juni rullades en större Guild Wars 2 uppdatering ut. Uppdateringen innehåller bland annat en ombyggnad av Lion’s Arch samt en större uppdatering av skills och traits.

Det var över ett år sedan ArenaNet förstörde staden Lion’s Arch som en del utav den levande berättelsen i Guild Wars 2. Från och med igår kan man nu skåda ett återbyggt Lion’s Arch och det har fått en dramatisk förändring från dess tidigare “pirat”-tema. Ta en titt på videon nedan för en överblick.

Utöver ombyggnaden av Lion’s Arch så har ArenaNet jobbat mycket med att se över hur skills och traits hanteras i spelet. Varje klass har fått sig en rejäl omgång i samband med ett nytt system för att låsa upp och tilldela skills och traits.

För mer detaljerad information kan ni hoppa vidare till följande länk.

Källa: https://forum-en.guildwars2.com/forum/info/updates/Game-Update-Notes-June-23-2015