Arkiv

Arkiv för ‘ArenaNet’ kategorin

Prova på den nya klassen Revenant

Skriven 8 Jul, 2015 av Inga kommentarer

testbeta

ArenaNet tillkännagav att i helgen kommer det vara möjligt att provspela den nya klassen Revenant för alla som har förhandsbokat Guild Wars 2: Heart of Thorns. Du kommer kunna spela den nya klassen i World vs. World, PvE eller PvP. Man meddelar även att man öppnar upp spelläget Stronghold för test. Stronghold kräver ingen förhandsbokning för att spelas.

ArenaNet säger även att riktiga beta helger närmar sig där man kommer kunna testa på större komponenter i den kommande expansionen.

Förhandsboka Guild Wars 2: Heart of Thorns här.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/announcing-the-guild-wars-2-revenant-and-stronghold-test-weekend/

Guild Wars 2 har fått en större uppdatering

Skriven 24 Jun, 2015 av Inga kommentarer

lionsarch

Igår den 23 juni rullades en större Guild Wars 2 uppdatering ut. Uppdateringen innehåller bland annat en ombyggnad av Lion’s Arch samt en större uppdatering av skills och traits.

Det var över ett år sedan ArenaNet förstörde staden Lion’s Arch som en del utav den levande berättelsen i Guild Wars 2. Från och med igår kan man nu skåda ett återbyggt Lion’s Arch och det har fått en dramatisk förändring från dess tidigare “pirat”-tema. Ta en titt på videon nedan för en överblick.

Utöver ombyggnaden av Lion’s Arch så har ArenaNet jobbat mycket med att se över hur skills och traits hanteras i spelet. Varje klass har fått sig en rejäl omgång i samband med ett nytt system för att låsa upp och tilldela skills och traits.

För mer detaljerad information kan ni hoppa vidare till följande länk.

Källa: https://forum-en.guildwars2.com/forum/info/updates/Game-Update-Notes-June-23-2015

 

Förändringar i stridssystemet

Skriven 16 Jun, 2015 av Inga kommentarer

2013

Förra veckan meddelade Roy Cronacher från ArenaNet de ändringar som kommer att ske i Guild Wars 2-stridssystem.

Dessa ändringar kommer att lanseras tillsamans med de nya specialiseringerna som vi skrivit om tidigare här på GW2Sverige. För att lära er mer om de ändringar som kommer ske kan ni hoppa vidare till Roy’s inlägg här.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/combat-changes-dotsanddashes/

Stängd beta den 26 maj

Skriven 24 May, 2015 av Inga kommentarer

443d5Chilled-to-the-Bone

ArenaNet har utannonserat att den stänga betan för Guild Wars 2: Heart of Thorns™ kommer att anordnas nu på tisdag. Ni som lyckades få tag på en portal kommer att få mer information via e-post från ArenaNet. Man meddelar att man även måfå kommer välja ut användare som prenumererar på deras nyhetsbrev.

Betan kommer att vara tillgänglig under tre olika perioder. Tiderna är nedan och gäller endast den 26-27 maj.

  • Den 26 maj klockan 20.30 till 22.30.
  • Den 27 maj klockan 00.30 till 02.30.
  • Den 27 maj klockan 04.30 till 06.30.

Följande beta är inte under något avtal vilket betyder att det är fritt fram att visa upp eller prata om de nya uppdateringarna.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/closed-beta-testing-on-may-26/

Reaper, den nya specialiseringen för Necromancer

Skriven 17 May, 2015 av Inga kommentarer

reaper

ArenaNet har utannonserat att Reaper blir blir den nya specialiseringen för Necromancers i den nya expansionen för Guild Wars 2. Robert Gee berättar att de fått sin inspiration för specialiseringen från gamla klassiska monster och överlevnadsspel.

Reaper är en specialisering kommer att låta Necromancers svinga Greatswords, använda rop samt använda kylan för att styra sina fiender.

En av de mest omedelbara sakerna man kommer märka när man spelar den nya specialiseringen är tiden det tar att svinga sitt svärd. ArenaNet meddelar att den här tiden kommer vara betydligt längre än vad andra klasser har idag. De ville skapa en känsla av rädsla och tyngd bakom varje slag.

Gravedigger execution - Är ett exempel på en attack som kommer vara tillgänglig när du är utrustad med ett greatsword. Du drar åt dig en mörk energi för att sedan leverera ett långsamt dödligt slag på alla dina fiender runt omkring dig.

Läs mer…