Arkiv

Arkiv för ‘ArenaNet’ kategorin

Stängd beta den 26 maj

Skriven 24 May, 2015 av Inga kommentarer

443d5Chilled-to-the-Bone

ArenaNet har utannonserat att den stänga betan för Guild Wars 2: Heart of Thorns™ kommer att anordnas nu på tisdag. Ni som lyckades få tag på en portal kommer att få mer information via e-post från ArenaNet. Man meddelar att man även måfå kommer välja ut användare som prenumererar på deras nyhetsbrev.

Betan kommer att vara tillgänglig under tre olika perioder. Tiderna är nedan och gäller endast den 26-27 maj.

  • Den 26 maj klockan 20.30 till 22.30.
  • Den 27 maj klockan 00.30 till 02.30.
  • Den 27 maj klockan 04.30 till 06.30.

Följande beta är inte under något avtal vilket betyder att det är fritt fram att visa upp eller prata om de nya uppdateringarna.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/closed-beta-testing-on-may-26/

Reaper, den nya specialiseringen för Necromancer

Skriven 17 May, 2015 av Inga kommentarer

reaper

ArenaNet har utannonserat att Reaper blir blir den nya specialiseringen för Necromancers i den nya expansionen för Guild Wars 2. Robert Gee berättar att de fått sin inspiration för specialiseringen från gamla klassiska monster och överlevnadsspel.

Reaper är en specialisering kommer att låta Necromancers svinga Greatswords, använda rop samt använda kylan för att styra sina fiender.

En av de mest omedelbara sakerna man kommer märka när man spelar den nya specialiseringen är tiden det tar att svinga sitt svärd. ArenaNet meddelar att den här tiden kommer vara betydligt längre än vad andra klasser har idag. De ville skapa en känsla av rädsla och tyngd bakom varje slag.

Gravedigger execution - Är ett exempel på en attack som kommer vara tillgänglig när du är utrustad med ett greatsword. Du drar åt dig en mörk energi för att sedan leverera ett långsamt dödligt slag på alla dina fiender runt omkring dig.

Läs mer…

Nästa upplaga av World Tournament Champions är här!

Skriven 26 Apr, 2015 av Inga kommentarer

white

Nästa World Tournament Champion kommer att krönas i Köln, Tyskland den 8:e Augusti 2015. Utöver äran att visa hela Tyria vem den sanna PvP mästaren är kommer möjligheten att få representera EU på den internationella scenen, med chans till att vinna hela $50,000 USD också att finns.

Mer information om hur du gör och vad som krävs för att delta i World Tournament Champions finns att läsa via länken nedan.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/registration-for-the-third-tournament-of-legends-is-now-open/

Vinn en Mini Lama

Skriven 22 Apr, 2015 av Inga kommentarer

60ca9Llavish-Llama-Mini-Post-Re

Nu har du chansen att vinna en Mini Lama! ArenaNet meddelar på den officiella Guild Wars 2-bloggen att alla från och med igår har möjligheten att vinna en Mini Lama. Allt detta genom att endast delta i godkända pvp turneringar.

Man meddelar att man jobbar med olika turneringsarrangörer som erbjuder turneringar varje vecka. Du behöver inte vinna dessa turneringar för att vinna en Mini Lama utan det räcker med en enda runda för att vinna.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/participate-in-community-run-pvp-tournaments-and-obtain-the-most-lavish-llama-in-the-land/

EGX Rezzed sammanfattning

Skriven 18 Mar, 2015 av Inga kommentarer

sylvari4_blog_header1

Den senaste helgen visade ArenaNet upp den nya kartan desert borderlandss på EGX Rezzed. De har nu publicerat en nyhet på den officiella Guild Wars 2-sidan som innehåller relaterade länkar till spelsidor där videos på den nya kartan kan skådas.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/guildwars2-heartofthorns-coverage-from-egx-rezzed/