Arkiv

Arkiv för ‘ArenaNet’ kategorin

Vinn en Mini Lama

Skriven 22 Apr, 2015 av Inga kommentarer

60ca9Llavish-Llama-Mini-Post-Re

Nu har du chansen att vinna en Mini Lama! ArenaNet meddelar på den officiella Guild Wars 2-bloggen att alla från och med igår har möjligheten att vinna en Mini Lama. Allt detta genom att endast delta i godkända pvp turneringar.

Man meddelar att man jobbar med olika turneringsarrangörer som erbjuder turneringar varje vecka. Du behöver inte vinna dessa turneringar för att vinna en Mini Lama utan det räcker med en enda runda för att vinna.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/participate-in-community-run-pvp-tournaments-and-obtain-the-most-lavish-llama-in-the-land/

EGX Rezzed sammanfattning

Skriven 18 Mar, 2015 av Inga kommentarer

sylvari4_blog_header1

Den senaste helgen visade ArenaNet upp den nya kartan desert borderlandss på EGX Rezzed. De har nu publicerat en nyhet på den officiella Guild Wars 2-sidan som innehåller relaterade länkar till spelsidor där videos på den nya kartan kan skådas.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/guildwars2-heartofthorns-coverage-from-egx-rezzed/

Vi närmar oss en stängd beta

Skriven 6 Mar, 2015 av Inga kommentarer

Gyllene reglerna

ArenaNet meddelar på Guild Wars 2-officiella sida att den stängda betan närmar sig. Den här helgen kommer ArenaNet visa upp den nya expansionen på spelmässan PAX East och veckan efter på Rezzed. Kort därefter kommer man börja skicka ut inbjudningar till de användare som är registrerade till Guild Wars 2-nyhetsbrev.

Den stängda betan kommer inte vara under något nondisclosure agreement. Det här betyder att det kommer vara fritt fram att prata om ens upplevelser under den här perioden.

Registrera dig för nyhetsbrevet här.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/upcoming-heart-of-thorns-closed-beta-tests/

 

Förstapersonsvy till Guild Wars 2

Skriven 26 Feb, 2015 av Inga kommentarer

namn

NCSoft meddelar via en pressrelease att Guild Wars 2 kommer att få en förstapersonsvy. Vyn kommer inte ha några restriktioner vilket betyder att den kommer att gå använda i alla spelbara lägen. De meddelar även att du kommer kunna reglera “field of view” både horisontellt och vertikalt.

Källa: http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20150226/guild-wars-2-far-forstapersonsvy

Revenant, den nya klassen i Heart of Thorns

Skriven 19 Feb, 2015 av Inga kommentarer

rene

Revenant är det nionde klassen i Guild Wars 2. Klassen kommer att introduceras i samband med lanseringen av den nya expansionen Hearts of Thorns. Revenants använder dimman till sin fördel samt att de har förmågan att utnyttja och manipulera energi för att utföra sina attacker meddelar ArenaNet.

Roy Cronacher som har arbetat med att utveckla klassen berättar även att de som är bekanta med historierna från Guild Wars kommer att se många bekanta ansikten återkomma som legender i Revenants berättelse.

Snabb fakta om Revenant på engelska:

  • Unique profession mechanic
  • Unique resource system
  • Heavy armor
  • Medium health pool
  • Color scheme: red, black, and misty white

Mycket mer information om klassen finns att läsa på Guild Wars 2′s officiella blogg.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/revenant-the-master-of-the-mists/