Arkiv

Arkiv för ‘ArenaNet’ kategorin

En sista beta-helg innan lansering

Skriven 28 Sep, 2015 av Inga kommentarer

7c6bdSpirit-Wall

Den sista beta-helgen innan lanseringen av den nya expansionen är här. Den kommer att hållas fredag, den 2 oktober och vara igång fram till 4 oktober.

Likt tidigare så kommer alla som förköpt den nya expansionen kunna delta. Har ni ej förköpt den nya expansionen kan ni göra det i vår butik till höger. I betan får man tillgång till att skapa en karaktär som redan nått nivå 80 med full utrustning.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/the-final-beta-weekend-event-begins-october-2/

Lanseringstrailer för Heart of Thorns

Skriven 26 Sep, 2015 av Inga kommentarer

Stresstest imorgon den 8 september

Skriven 7 Sep, 2015 av Inga kommentarer

Imorgon den 8 september anordnas ett tredje stresstest för World vs. World. Stresstestet körs igång klockan 20.00 och är igång fram till den 10 september, 20.00. Man kommer under stresstestet kunna spela den nya kartan i World vs. World.

Om ni inte har förköpt Heart of Thorns så har ArenaNet under detta stresstest även skickat ut inbjudningar via e-post. Ta er en titt och hoppas på att just du fått en inbjudan.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/announcing-the-third-world-vs-world-borderlands-stress-test/

Raids kommer till Guild Wars 2

Skriven 30 Aug, 2015 av Inga kommentarer

raids

Raids är något som varit väldigt efterlängtat i Guild Wars 2. Tidigare i oktober, 2014 publicerade ArenaNet en jobbannons där de letade efter en utvecklare för “Raid Content”. Igår fick vi glatt nyheten att Raids kommer tillsammans med den nya expansionen Heart of Thorns. ArenaNet meddelar att den ultimata utmaningen väntar oss.

Raids ger möjligheten för  10 spelare att hoppa in i en ordentlig utmaning där man får utmana bossar och mycket mer. För att klara dessa utmaningar berättar ArenaNet att din grupp kommer behöva en hög nivå av skicklighet, strategi och samordning för att lyckas. Räkna med att inte stå på ett ställe och klicka på en knapp. Raids i Guild Wars 2 är en handlingsinriktad, engagerande upplevelse. Du måste aktivt hantera din position, undvika attacker och samordna din grupp för att slutföra uppgiften.

Läs mer: https://www.guildwars2.com/en/news/raids-in-guild-wars-2/

23 oktober, ett datum att se fram emot

Skriven 29 Aug, 2015 av Inga kommentarer

hjj

ArenaNet tillkännagav igår lanseringsdatumet för Guild Wars 2: Heart of Thorns. Den efterlängtade expansionen kommer att släppas den 23 oktober, 2015. I samband med lanseringen kommer vi på GW2Sverige att dra igång en tävling. Tre lyckliga vinnare kommer kunna kamma hem var sitt exemplar av den nya expansionen.

Håll utkik för mer information inom kort.

Källa: https://twitter.com/GuildWars2/status/637343094329987072