Arkiv

Arkiv för ‘ArenaNet’ kategorin

Den tredje och sista vingen

Skriven 8 Jun, 2016 av Inga kommentarer

ArenaNet tillkänna gav nyligen att den tredje och sista vingen i den första raiden kommer att kallas ”Stronghold of the Faithful”. Dem har även lanserat en kort video som ger oss en glimt på den första bossen. Uppdateringen kommer den 14 juni.

Våruppdatering den 19 april

Skriven 15 Apr, 2016 av Inga kommentarer

Se trailer nedan för kommande uppdatering.

Julpyntat i Divinity’s Reach

Skriven 17 Dec, 2015 av Inga kommentarer

Untitled-1

De årliga vinterdagarna är tillbaka i Guild Wars 2. Delar av Divinity’s Reach of the Heart of the Mists har blivit juldekorerat samtidigt som det finns en mängd nya julaktiviteter att utföra.

Läs igenom vad uppdateringen innehåller här.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/happy-wintersday/

Spirit Vale, den första raiden

Skriven 10 Nov, 2015 av Inga kommentarer

raids

Raids är en ny typ av utmanande innehåll för Guild Wars 2. Den första raiden, Spirit Vale lanseras den 17 november.

När man klarar av en raid blir man likt många andra spel belönad på olika sätt. I Guild Wars 2 blir du belönad på följande sätt. Första gången du dödar en boss per vecka får du en belöning i form av en kista. Denna kista belönar med erfarenhet, guld, “rare” och “exotics”  och en chans till “ascended gear“. Raidbossar  har också några ytterligare unika belöningar. Dessa kan innefatta bl.a. miniatyrer av bossen eller unika kosmetiska belöningar.

Utöver kistan kan man även bli belönad med “Magnetite Shards”. Magnetite shards kan tjänas genom att döda bossar och slutföra händelser i raid instansen. Även mindre mängder av Magnetite Shards delas ut för misslyckade boss försök utifrån hur nära din grupp kommer till att besegra bossen. Magnetite Shards begränsas inte veckovis likt kistan. Syftet med Magnetite Shards är att ge ett medel till spelare som har mindre tur med belöningar från raidbossarna och att man på detta vis kan byta ut Magnetite Shards mot en särskild belöning som man önskar.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/raid-rewards-in-guildwars2/

Interaktiv lanseringstrailer

Skriven 22 Oct, 2015 av Inga kommentarer