GW2Sverige lottar ut 30 stycken beta-nycklar

Skriven 30 May, 2012 av

GW2Sverige lottar ut 30 st beta-nycklar

Nästa vecka anordnar ArenaNet sin andra beta-helg (8-11 juni). I och med detta vill vi på GW2Sverige lotta ut 30 stycken beta-nycklar. För att vara med på utlottningen behöver du vara medlem på vårt forum samt skriva i följande tråd att du är med och deltar.

Vi kommer att utse 15 st vinnare den 3 juni och 15 st vinnare den 7 juni.

Regler:
* Endast ett bidrag per person.
* Dubbelkonton är inte tillåtet. Detta kommer att kontrolleras.
* Du kan endast vinna en gång.

Uppdatering: Vi har delat ut 15 nycklar. Den 7 juni kommer vi att dela ut ytterligare 15 nycklar. Om ni inte vinner någon nyckel kan ni även försöka på Playstar.se som kommer att dela ut några hundra nycklar till sina medlemmar. SLUT

 1. obamalikescrack
  May 30th, 2012 at 09:52 | #1

  Hej jag har verkligen längat efter detta spel enda sen jag hört av att det ska släppas, jag tyckte även att ettan var hur rolig som helst spelade det sjukt mycket!
  Skulle vara kul med en beta så man skulle kunna ha något att göra för jag kommer endå köpa spelet men vore som sagt kul att få pröva det lite innan.

  /MVH STEFAN

 2. May 30th, 2012 at 09:53 | #2

  Tjena tjena!
  Jag kanske inte förtjänar detta spelet mer än endel andra eftersom jag då vet hur populärt detta spelet är. Men jag vill fan verkligen testa spela detta! Inte många spel jag har fastnat på som jag gjorde med GW2. (Såg klippet där man jämförde WoW och GW2) And there it started!

  Iallafall, hiva hit betan så slår jag igenom med att bli världsbäst och så får ni reklamera helt gratis efter jag är känd! :) Närå, men ha’re.

 3. May 30th, 2012 at 10:05 | #3

  Kom ju på lite i efterhand att jag kaaaanske skrev på fel ställe, och man kan inte ta bort bajskommentaren heller, hat.

 4. Sanna
  May 30th, 2012 at 12:18 | #4

  Hejsan,
  Vill verkligen få chansen att prova detta spel innan jag köper det! Har tidigare spelat WoW, men just nu väntar jag bara på Guild Wars 2!!
  Måste även tacka för ett super bra forum!!
  /Sanna

 5. Svanur
  May 30th, 2012 at 12:34 | #5

  Hej Hej =)

  Har konto här och allt det där =) Längtar verkligen efter spelet och har gjort det sen…aa…forever. Ni hade gjort min dag om jag fick beta-key för att kunna spela med min tjej den beta weekend och äntligen kunna få veta hur det är att vara in i världen själv och inte kolla på massor av youtube clips^^
  Tack för ett jätte bra forum, fortsätt såhär !

  Mvh Svanur Svansson

 6. Reanimated
  May 30th, 2012 at 12:55 | #6

  Chansen att få testa GW2 innan release? Ja tack! Jag har som många andra suttit klistrad framför youtube och kollat in de flesta videos och kommentarer angående detta episka lir. Hoppas jag vinner nu bara!

 7. Marcus Malmgren
  May 30th, 2012 at 13:19 | #7

  Vill vara med i tävlingen om en beta nyckel då en kompis gnäller på en hela tiden och försöker få mig att gilla det, har aldrig spelat ett Guild Wars spel innan så det kan vara bra att testa betan och se sen om han kan övertyga mig.

 8. Daniel axelsson
  May 30th, 2012 at 19:25 | #8

  Jag skulle vilja vinna en beta nyckel för att jag har längtat efter spelet så otroligt länge, det vore än ära att få prova på spelet och jag skulle följa eran sida gw2 för alltid typ:P

 9. Sam
  May 31st, 2012 at 20:38 | #9

  Hej Jag heter Sam och kommer ifrån UK, jag har längtar som fan till Guild wars 2 och skulle varit jätte glad att få en beta key för att kunna testa det på beta weekend med mina vänner ! Tack så mycket ! =) Mvh Sam

 10. Johanna
  June 1st, 2012 at 00:04 | #10

  Hej, har konto här med som ni ser om ni kolla på min mail :) Längtar verkligen efter spelet med och vill spela med min pojkvän Svanur som ni ser har skrivit där uppe i kommentarerna med . Längta så väldigt väldigt väldigt mycket efter spelet och den beta weekend hade jag gärna viljat kunna testa spelet ! Ni gör ett fantastiskt jobb ! Tackar ! :)

  Mvh Johanna Johansson

 11. Marcus
  June 7th, 2012 at 16:45 | #11

  Skulle vara grymt att få testa spelet då jag sätt och hört mycket men aldrig fått chansen att testa själv. Detta kan avgöra mycket för mig hurvidare jag ska göra med att köpa spelet eller icke.

  Ska dessutom lana med några polare som har fått tag på beta keys och skulle därför vara ett ända stort + Om man kunde få vara med att lira med dem.

  Tack på förhand!
  Mvh, Marcus.

 1. f 1, 2012 kl 12:22 | #1