Arkiv

Arkiv för ‘Nyhet’ kategorin

Ohoj, pirater i Tyria!

Skriven 24 Jun, 2013 av Inga kommentarer

pirates

Sky Pirates of Tyria, en uppdatering som lanseras imorgon den 25 juni. ArenaNet har en mängd event inplanerade för kommande uppdatering. Imorgon får man bland annat tillgång till en helt ny Dungeon. Den första juli lanserar de även ett nytt jumping puzzle på ett luftskepp.

Mer om uppdateringen går att läsa här.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/june-25-2013/

Festival i Lion’s Arch

Skriven 11 Jun, 2013 av Inga kommentarer

festival

Dragon Bash, en festival som anordnats i staden Lion’s Arch för att hedra de heliga andarna. Dragon Bash kommer att vara igång en hel månad. Uppdateringen är fullpackad med helt nya aktiviteter, fyrverkerier, exklusiva belöningar och överraskningar! Festivalen drog igång idag den 11 juni och slutar den 9 juli.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/june-11-2013/

Last Stand at Southsun

Skriven 28 May, 2013 av Inga kommentarer

laststand

ArenaNet fortsätter att skicka ut uppdateringar och idag är det Last Stand at Southsun som gäller. Vill ni läsa mer om vad uppdateringen innehåller kan ni klicka er vidare här.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/may-28-2013

The Secret of Southsun

Skriven 15 May, 2013 av Inga kommentarer

The Secret of Southsun

Igår introducerades en ny uppdatering till Guild Wars 2. Liknande tidigare uppdateringar har vi fått nya missions där man nu bland annat får hjälpa Ellen Kiel från Lionguard. ArenaNet introduceras samtidigt ett nytt mini-game och en ny uppdatering till World vs. World.

Mer information om uppdateringen går att hitta här.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/may-14-2013

Flame and Frost: Retribution

Skriven 24 Apr, 2013 av Inga kommentarer

retri

Retribution är här, det sista kapitlet i Flame and Frost-serien. Uppdateringen kommer att lanseras den 30 april och ArenaNet ger oss ett antal nya uppdateringar att se fram emot. Kommande uppdatering kommer att innehålla en ny Dungeon, Custom PvP arenor med spectator mode, nya world vs. world abilities, guild missions samt world vs. world guild siege-vapen som kan användas i strid.

Custom PvP Arena kommer att lanseras som en beta-version. Det här innebär att antalet deltagare kommer att vara begränsade och endast ett fåtal kommer att kunna testa på den nya funktionen med egna arenor. Steve Bikun på ArenaNet förklarar att när beta-perioden är över kommer alla spelare kunna ta del av den nya funktionen. Custom arena-kits kommer att gå köpa via gem store.

Läs mer om de kommande uppdateringarna här.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/april-30-2013/