Arkiv

Arkiv för ‘Nyhet’ kategorin

EGX Rezzed sammanfattning

Skriven 18 Mar, 2015 av Inga kommentarer

sylvari4_blog_header1

Den senaste helgen visade ArenaNet upp den nya kartan desert borderlandss på EGX Rezzed. De har nu publicerat en nyhet på den officiella Guild Wars 2-sidan som innehåller relaterade länkar till spelsidor där videos på den nya kartan kan skådas.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/guildwars2-heartofthorns-coverage-from-egx-rezzed/

Vi närmar oss en stängd beta

Skriven 6 Mar, 2015 av Inga kommentarer

Gyllene reglerna

ArenaNet meddelar på Guild Wars 2-officiella sida att den stängda betan närmar sig. Den här helgen kommer ArenaNet visa upp den nya expansionen på spelmässan PAX East och veckan efter på Rezzed. Kort därefter kommer man börja skicka ut inbjudningar till de användare som är registrerade till Guild Wars 2-nyhetsbrev.

Den stängda betan kommer inte vara under något nondisclosure agreement. Det här betyder att det kommer vara fritt fram att prata om ens upplevelser under den här perioden.

Registrera dig för nyhetsbrevet här.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/upcoming-heart-of-thorns-closed-beta-tests/

 

Förstapersonsvy till Guild Wars 2

Skriven 26 Feb, 2015 av Inga kommentarer

namn

NCSoft meddelar via en pressrelease att Guild Wars 2 kommer att få en förstapersonsvy. Vyn kommer inte ha några restriktioner vilket betyder att den kommer att gå använda i alla spelbara lägen. De meddelar även att du kommer kunna reglera “field of view” både horisontellt och vertikalt.

Källa: http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20150226/guild-wars-2-far-forstapersonsvy

Revenant, den nya klassen i Heart of Thorns

Skriven 19 Feb, 2015 av Inga kommentarer

rene

Revenant är det nionde klassen i Guild Wars 2. Klassen kommer att introduceras i samband med lanseringen av den nya expansionen Hearts of Thorns. Revenants använder dimman till sin fördel samt att de har förmågan att utnyttja och manipulera energi för att utföra sina attacker meddelar ArenaNet.

Roy Cronacher som har arbetat med att utveckla klassen berättar även att de som är bekanta med historierna från Guild Wars kommer att se många bekanta ansikten återkomma som legender i Revenants berättelse.

Snabb fakta om Revenant på engelska:

  • Unique profession mechanic
  • Unique resource system
  • Heavy armor
  • Medium health pool
  • Color scheme: red, black, and misty white

Mycket mer information om klassen finns att läsa på Guild Wars 2′s officiella blogg.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/revenant-the-master-of-the-mists/

John Corpening om det nya spelläget Stronghold

Skriven 12 Feb, 2015 av Inga kommentarer

Stronghold

John Corpening, PvP-ansvarig på ArenaNet har tagit sin tid att diskutera det nya PvP-läget Stronghold med PC Gamer. John berättar mer ingående hur det nya läget kommer att fungera samt att inlägget innehåller videoklipp som visar upp lite smått och gott.

When you play Stronghold it feels more like a battle that you’re participating in. Each side has their Lord, the Lord is nestled within their Stronghold, the Stronghold is defended by guards, and what you do is you raise up troops.

Inlägget hittar du här.

Källa: https://www.facebook.com/GuildWars2/posts/10152805071879209