Arkiv

Arkiv för ‘Nyhet’ kategorin

Lyssna på ljudspåret: Lion’s Arch Reborn

Skriven 25 Jun, 2015 av Inga kommentarer

Ta er en stund och lyssna på följande mäktiga ljudspår.

Fler ljudspår går att hitta på ArenaNets soundcloud.

Guild Wars 2 har fått en större uppdatering

Skriven 24 Jun, 2015 av Inga kommentarer

lionsarch

Igår den 23 juni rullades en större Guild Wars 2 uppdatering ut. Uppdateringen innehåller bland annat en ombyggnad av Lion’s Arch samt en större uppdatering av skills och traits.

Det var över ett år sedan ArenaNet förstörde staden Lion’s Arch som en del utav den levande berättelsen i Guild Wars 2. Från och med igår kan man nu skåda ett återbyggt Lion’s Arch och det har fått en dramatisk förändring från dess tidigare “pirat”-tema. Ta en titt på videon nedan för en överblick.

Utöver ombyggnaden av Lion’s Arch så har ArenaNet jobbat mycket med att se över hur skills och traits hanteras i spelet. Varje klass har fått sig en rejäl omgång i samband med ett nytt system för att låsa upp och tilldela skills och traits.

För mer detaljerad information kan ni hoppa vidare till följande länk.

Källa: https://forum-en.guildwars2.com/forum/info/updates/Game-Update-Notes-June-23-2015

 

Förändringar i stridssystemet

Skriven 16 Jun, 2015 av Inga kommentarer

2013

Förra veckan meddelade Roy Cronacher från ArenaNet de ändringar som kommer att ske i Guild Wars 2-stridssystem.

Dessa ändringar kommer att lanseras tillsamans med de nya specialiseringerna som vi skrivit om tidigare här på GW2Sverige. För att lära er mer om de ändringar som kommer ske kan ni hoppa vidare till Roy’s inlägg här.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/combat-changes-dotsanddashes/

Prova på det nya spelläget, Stronghold.

Skriven 1 Jun, 2015 av Inga kommentarer

Heart of Thorns

Om du inte kan vänta på Guild Wars 2: Heart of Thorns så kommer du redan imorgon kunna provspela det nya spelläget Stronghold. Spelläget kommer att vara tillgängligt den 2 juni från klockan 09.00 och öppet i 24 timmar.

ArenaNet kommer även att strömma live på deras officiella twitch-kanal.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/join-us-for-a-stronghold-pvp-public-beta/

Panicore tycker till om: Heart of Thorns

Skriven 28 May, 2015 av Inga kommentarer

hkaYDwE

Mina tankar kring den stängda betan som anordnades i tisdags den 26 maj.

Vid en första anblick av djungeln så valde jag stanna upp och släppa allt jag höll på med för att bara stå still och sakta rotera kameran för att se hur fantastiskt stor och detaljerad Maguuma djungeln är. Jag skådade flertalet förstörda Pact skepp fastklämda i Mordremorths täta, mörka och hotfulla djungel. Även ett fåtalet överlevande som sakteligen samlat sig för att försöka samordna jakten på de försvunna Destinys Edge och för att sedan planera attacken mot Mordremorth.

Min tolkning av vad jag såg är, att precis som ArenaNet tidigare sagt, så bestod djungeln av flertalet våningar eller nivåer. Djungeln för mig var alltså enormt stor vertikalt sett. Således var min första ambition att försöka med hjälp av de nya mastery poängen försöka lära mig att studsa upp med hjälp av olika svampar och glida iväg, ner för stup. Till min stora besvikelse visade det sig att jag aldrig hann samla ihop tillräckligt med mastery poäng för att få testa på gliding och mushroom-jumping.

Läs mer…