Arkiv

Arkiv för ‘Nyhet’ kategorin

Raids kommer till Guild Wars 2

Skriven 30 Aug, 2015 av Inga kommentarer

raids

Raids är något som varit väldigt efterlängtat i Guild Wars 2. Tidigare i oktober, 2014 publicerade ArenaNet en jobbannons där de letade efter en utvecklare för “Raid Content”. Igår fick vi glatt nyheten att Raids kommer tillsammans med den nya expansionen Heart of Thorns. ArenaNet meddelar att den ultimata utmaningen väntar oss.

Raids ger möjligheten för  10 spelare att hoppa in i en ordentlig utmaning där man får utmana bossar och mycket mer. För att klara dessa utmaningar berättar ArenaNet att din grupp kommer behöva en hög nivå av skicklighet, strategi och samordning för att lyckas. Räkna med att inte stå på ett ställe och klicka på en knapp. Raids i Guild Wars 2 är en handlingsinriktad, engagerande upplevelse. Du måste aktivt hantera din position, undvika attacker och samordna din grupp för att slutföra uppgiften.

Läs mer: https://www.guildwars2.com/en/news/raids-in-guild-wars-2/

Första beta-helgen startar den 7 augusti

Skriven 4 Aug, 2015 av Inga kommentarer

Stronghold

På grund av semestertider har det varit en viss inaktivitet från vår sida med nyheter och uppdateringar. Semestern börjar ta slut och det är dags att ta nya tag. För er som har missat det meddelade man förra veckan på Guild Wars 2-officiella hemsida att den första beta helgen för Heart of Thorns kommer att anordnas nu i helgen med start från och med den 7 augusti.

Alla som har förköpt den nya expansionen kommer att kunna delta. Har ni ej förköpt kan ni göra det här eller i vår butik till höger.

Vid inloggning den 7 augusti kommer en knapp vara synlig vid “val av karaktär” menyn. Klickar man på den får man möjlighet att skapa en karaktär som redan nått nivå 80 med full utrustning.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/the-first-beta-weekend-event-begins-august-7/

Prova på den nya klassen Revenant

Skriven 8 Jul, 2015 av 2 comments

testbeta

ArenaNet tillkännagav att i helgen kommer det vara möjligt att provspela den nya klassen Revenant för alla som har förköpt Guild Wars 2: Heart of Thorns. Du kommer kunna spela den nya klassen i World vs. World, PvE eller PvP. Man meddelar även att man öppnar upp spelläget Stronghold för test. Stronghold kräver inget förköp för att spelas.

ArenaNet säger även att riktiga beta helger närmar sig där man kommer kunna testa på större komponenter i den kommande expansionen.

Förköp Guild Wars 2: Heart of Thorns här.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/announcing-the-guild-wars-2-revenant-and-stronghold-test-weekend/

Lyssna på ljudspåret: Lion’s Arch Reborn

Skriven 25 Jun, 2015 av Inga kommentarer

Ta er en stund och lyssna på följande mäktiga ljudspår.

Fler ljudspår går att hitta på ArenaNets soundcloud.

Guild Wars 2 har fått en större uppdatering

Skriven 24 Jun, 2015 av Inga kommentarer

lionsarch

Igår den 23 juni rullades en större Guild Wars 2 uppdatering ut. Uppdateringen innehåller bland annat en ombyggnad av Lion’s Arch samt en större uppdatering av skills och traits.

Det var över ett år sedan ArenaNet förstörde staden Lion’s Arch som en del utav den levande berättelsen i Guild Wars 2. Från och med igår kan man nu skåda ett återbyggt Lion’s Arch och det har fått en dramatisk förändring från dess tidigare “pirat”-tema. Ta en titt på videon nedan för en överblick.

Utöver ombyggnaden av Lion’s Arch så har ArenaNet jobbat mycket med att se över hur skills och traits hanteras i spelet. Varje klass har fått sig en rejäl omgång i samband med ett nytt system för att låsa upp och tilldela skills och traits.

För mer detaljerad information kan ni hoppa vidare till följande länk.

Källa: https://forum-en.guildwars2.com/forum/info/updates/Game-Update-Notes-June-23-2015