Arkiv

Arkiv för ‘Nyhet’ kategorin

Heart of Thorns

Skriven 26 Jan, 2015 av Inga kommentarer

Heart of Thorns

Den första Guild Wars 2-expansionen har utannonserats av ArenaNet. Expansionen har fått namnet Heart of Thorns. Den kommer att innehålla nya uppdateringar gällande civilisationer, bossar, allierade, fiender, storylines samt att en ny klass introduceras, Revenant.

Till följande expansion kommer även uppdateringar till PvP-läget i spelet. Man introducerar ett nytt spelläge som kommer att kallas för Stronghold. Till World vs World inför man även en ny karta vid namnet Borderland.

Mer information om Heart of Thorns går att hitta på den officiella sidan.

 

Ohoj, pirater i Tyria!

Skriven 24 Jun, 2013 av Inga kommentarer

pirates

Sky Pirates of Tyria, en uppdatering som lanseras imorgon den 25 juni. ArenaNet har en mängd event inplanerade för kommande uppdatering. Imorgon får man bland annat tillgång till en helt ny Dungeon. Den första juli lanserar de även ett nytt jumping puzzle på ett luftskepp.

Mer om uppdateringen går att läsa här.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/june-25-2013/

Festival i Lion’s Arch

Skriven 11 Jun, 2013 av Inga kommentarer

festival

Dragon Bash, en festival som anordnats i staden Lion’s Arch för att hedra de heliga andarna. Dragon Bash kommer att vara igång en hel månad. Uppdateringen är fullpackad med helt nya aktiviteter, fyrverkerier, exklusiva belöningar och överraskningar! Festivalen drog igång idag den 11 juni och slutar den 9 juli.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/june-11-2013/

Last Stand at Southsun

Skriven 28 May, 2013 av Inga kommentarer

laststand

ArenaNet fortsätter att skicka ut uppdateringar och idag är det Last Stand at Southsun som gäller. Vill ni läsa mer om vad uppdateringen innehåller kan ni klicka er vidare här.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/may-28-2013

The Secret of Southsun

Skriven 15 May, 2013 av Inga kommentarer

The Secret of Southsun

Igår introducerades en ny uppdatering till Guild Wars 2. Liknande tidigare uppdateringar har vi fått nya missions där man nu bland annat får hjälpa Ellen Kiel från Lionguard. ArenaNet introduceras samtidigt ett nytt mini-game och en ny uppdatering till World vs. World.

Mer information om uppdateringen går att hitta här.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/may-14-2013