Arkiv

Arkiv för ‘Nyhet’ kategorin

En sista beta-helg innan lansering

Skriven 28 Sep, 2015 av Inga kommentarer

7c6bdSpirit-Wall

Den sista beta-helgen innan lanseringen av den nya expansionen är här. Den kommer att hållas fredag, den 2 oktober och vara igång fram till 4 oktober.

Likt tidigare så kommer alla som förköpt den nya expansionen kunna delta. Har ni ej förköpt den nya expansionen kan ni göra det i vår butik till höger. I betan får man tillgång till att skapa en karaktär som redan nått nivå 80 med full utrustning.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/the-final-beta-weekend-event-begins-october-2/

Tävling: GW2Sverige tävlar ut tre exemplar av Heart of Thorns

Skriven 24 Sep, 2015 av 6 comments

cdon-tavling

I samarbete med vår partner CDON har vi nu möjlighet att tävla ut tre exemplar av den nya expansionen Heart of Thorns.

Tävlingen är väldigt simpel. För att vara med och delta ska man skriva i följande tråd att man är med och deltar (Ex, Jag är med).

Endast ett bidrag per person. Den 22 oktober klockan 20.00 kommer vi slumpmässigt välja tre stycken vinnare. Dessa vinnare kommer i sin tur få svara på tre tävlingsfrågor gällande Guild Wars 2 för att kamma hem ett exemplar. Vinnarna kommer att kontaktas den 22 oktober via PM på forumet. Vid frågor kontakta ajz.

Gilla oss på Facebook.

Köp Heart of Thorns på CDON.

Raids kommer till Guild Wars 2

Skriven 30 Aug, 2015 av Inga kommentarer

raids

Raids är något som varit väldigt efterlängtat i Guild Wars 2. Tidigare i oktober, 2014 publicerade ArenaNet en jobbannons där de letade efter en utvecklare för “Raid Content”. Igår fick vi glatt nyheten att Raids kommer tillsammans med den nya expansionen Heart of Thorns. ArenaNet meddelar att den ultimata utmaningen väntar oss.

Raids ger möjligheten för  10 spelare att hoppa in i en ordentlig utmaning där man får utmana bossar och mycket mer. För att klara dessa utmaningar berättar ArenaNet att din grupp kommer behöva en hög nivå av skicklighet, strategi och samordning för att lyckas. Räkna med att inte stå på ett ställe och klicka på en knapp. Raids i Guild Wars 2 är en handlingsinriktad, engagerande upplevelse. Du måste aktivt hantera din position, undvika attacker och samordna din grupp för att slutföra uppgiften.

Läs mer: https://www.guildwars2.com/en/news/raids-in-guild-wars-2/

Första beta-helgen startar den 7 augusti

Skriven 4 Aug, 2015 av Inga kommentarer

Stronghold

På grund av semestertider har det varit en viss inaktivitet från vår sida med nyheter och uppdateringar. Semestern börjar ta slut och det är dags att ta nya tag. För er som har missat det meddelade man förra veckan på Guild Wars 2-officiella hemsida att den första beta helgen för Heart of Thorns kommer att anordnas nu i helgen med start från och med den 7 augusti.

Alla som har förköpt den nya expansionen kommer att kunna delta. Har ni ej förköpt kan ni göra det här eller i vår butik till höger.

Vid inloggning den 7 augusti kommer en knapp vara synlig vid “val av karaktär” menyn. Klickar man på den får man möjlighet att skapa en karaktär som redan nått nivå 80 med full utrustning.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/the-first-beta-weekend-event-begins-august-7/

Prova på den nya klassen Revenant

Skriven 8 Jul, 2015 av 2 comments

testbeta

ArenaNet tillkännagav att i helgen kommer det vara möjligt att provspela den nya klassen Revenant för alla som har förköpt Guild Wars 2: Heart of Thorns. Du kommer kunna spela den nya klassen i World vs. World, PvE eller PvP. Man meddelar även att man öppnar upp spelläget Stronghold för test. Stronghold kräver inget förköp för att spelas.

ArenaNet säger även att riktiga beta helger närmar sig där man kommer kunna testa på större komponenter i den kommande expansionen.

Förköp Guild Wars 2: Heart of Thorns här.

Källa: https://www.guildwars2.com/en/news/announcing-the-guild-wars-2-revenant-and-stronghold-test-weekend/